Despre

„Important este nu ceea ce ți se întâmplă ci modul în care reacționezi” spunea profesorul Hans Selye.

Pentru a veni în sprijinul celor care traversează etape dificile, dar și urmându-ne pasiunea pentru studiul psihicului uman, am ales profesia de psihoterapeut.

Psiholog Diana RETEGAN

Sunt psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din România și am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, nivel licență în psihologie și programul masteral de Psihologie Clinică, Consiliere și Psihoterapie. Domeniile mele de interes sunt tulburările depresive, tulburările de anxietate, tulburările în urma traumelor și terapia de cuplu.

Cabinet Individual de Psihologie Diana RETEGAN este locul în care găsiți sprijinul profesional și îndrumarea de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătății sănătatea mintală și emoțională. Punem la dispoziție servicii de terapie individuală de înaltă calitate, adaptate necesităților fiecărei persoane.

Cu un accent deosebit pe rezultate și confidențialitate, vă invităm să ne contactați astăzi pentru a începe o colaborare eficientă cu scopul de a atinge starea de bine dorită și echilibrul mental.

Programări ședințe (tel./WhatsApp) – 0751 310 089

Psiholog Leontina RETEGAN

Am absolvit cursurile Facultății de Psihologie și Stiinte ale Educației, Universitatea Babeș Bolyai, în 2009, specializându-mă ulterior în psihoterapie pozitivă, în cadrul APP. Asociația de Psihoterapie Pozitivă (APP) este membră a Federației Europene a Centrelor de Psihoterapie Pozitivă (EFCPP), acreditată de Asociația Europeană de Psihoterapie (EAP), fiind recunoscută ca furnizor de formare profesională continuă de către CPR (Colegiul Psihologilor din România). De asemenea, am urmat cursuri de pregatire în hipnoterapie eriksoniană, în cadrul ARHTE.

Sunt psihoterapeut licențiat PAXonline (Terapia științifică a anxietății) și DEPRETER (Terapia științifică a depresiei) (cursuri acreditate CPR).

Sunt psiholog cu drept de liberă practică, acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Am căutat să creez un mediu securizant, relaxant, în care să se desfășoare ședințele de psihoterapie, având ca și premize în relația terapeutică confidențialitatea și respectul. Ședintele de psihoterapie au loc în cadrul cabinetelor de psihologie , din Cluj-Napoca sau online, dacă este necesar.

Programări ședințe ( Whatsapp)

0723 623 618

Adresa Str. Aiudului Nr.15, Cluj-Napoca